Mantel fietsen korting


mantel fietsen korting

belangrijk punt van aandacht. Gelukkig hebben wij veel fietsonderdelen op voorraad en heb je het vanuit onze fietsonderdelen webshop vaak binnen een dag in huis. We hebben een brede keuze aan racefietsbanden, mountainbikebanden en stadsfietsbanden. Naast alle bovengenoemde fietsonderdelen hebben we ook een groot assortiment aan onderdelen voor wie echt aan de slag wil met zijn fiets. Rij jij op een racefiets of mountainbike en weet je niet welk zadel jij eigenlijk moet hebben? Mantel's keuze, tacx Neo Smart T2800 Fietstrainer (78).299,- 899,-, onze keuze voor een topklasse Direct Drive Smart trainer.

Voor 15:00 besteld, morgen fietsen! Knwu Ledenvoordeel - Extra korting voor knwu leden, mantel.com Outlet, fietsen, outlet, mantel.com

Adidas sneakers met korting
Eurostar korting musea

Wist je trouwens dat, mocht je voor de racefiets voor weinig geld toch carbon wielen wilt rijden, we onze eigen merk hebben? Aan de hand van een aantal vragen kun je eenvoudig zelf bepalen welk zadel bij jou past. Fietswielen, een fietswiel zullen de meeste gewone fietsers niet zo vaak hoeven vervangen, maar als je veel rijdt op een sportfiets zoals een racefiets of mountainbike slijt het allemaal toch wat sneller of ben je eerder toe aan een beter wiel. Zonder goede remmen loop je altijd het risico dat je niet op tijd stil kunt staan. Een ander vitaal onderdeel van elke fiets is de aandrijflijn. Wedden dat jij na een onderhoudsbeurt voor je remmen weer met vertrouwen remt! Of je nu nieuwe racefietspedalen zoekt van het altijd populaire Shimano, of dat je heel specialistisch op zoek bent naar MTB-pedalen van Crankbrothers, dikke kans dat wij wel een pedaal voor je hebben dat bij je past. . Dikke kans dat we dus ook voor jouw racefiets, stadsfiets of mountainbike het goede onderdeel hebben.

mantel fietsen korting


Sitemap