Korting zwembad mosaqua


korting zwembad mosaqua

Privélessen, aquajoggen, activiteiten, discozwemmen, kinderfeestjes, schoolreis, hondenzwemmen. Je batterij staat op het punt om volledig opgeladen te worden. Jouw voorgaande bezoekers waarderen Zwemparadijs Mosaqua om de goede prijs-kwaliteitverhouding en daar zijn we trots. Gezinnen 165,- 145,- 275,-, overigen, individu 125,- 120,- 210,-, gezinnen 240,- 220,- 400,-, de directie heeft het recht om de openingstijden en prijzen te wijzigen. Om te ontspannen zijn er bubbelbaden, een Turks stoombad en een solaria. Neem een duik in het 25 meter lange bad van Mosaqua.

Korting voor Subtropisch zwemparadijs, mosaqua in Gulpen
Met korting zwemmen bij, mosaqua, gulpen - Detail - Gemeente Vaals

Home Subtropisch, zwembad Mosaqua Prijzen Subtropisch, zwembad Mosaqua Mosaqua Korting 2018, uitmetkorting.nl

Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Subtropisch zwemparadijs Mosaqua of ander dagje uit. Er staan diverse speel- en sportvoorzieningen. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken. Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Subtropisch zwemparadijs Mosaqua en andere kortingen mist! Babyzwemmen, Privéles volwassenen, Service van Envida, Vitaliteitszwemmen, Diploma B/C zwemmen, Privéles kinderen. Buitenbad Faciliteiten Ontdek ons buitenzwemparadijs. Je relaxmomentje pakken in een whirlpool of belevingsdouche. Buiten kan iedereen volop genieten van drie vrolijke peuterbaden, twee grote baden met glijbanen, een uitgestrekte ligweide en een gezellige terras. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Dan hebben we nog een extra voordeeltje voor jou in de maanden mei t/m september, wanneer je je inwonerspas laat zien. Bekijk agenda druktemeter, binnenbad Faciliteiten Laat je verrassen door de vele indoor faciliteiten. Oh ja, er is ook genoeg zitgelegenheid om tijdens je zwembreak connected te blijven dankzij onze gratis wifi.

Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf  7,95.p.) en schoolreisje. Disclaimer, privacy statement 2018, Mosaqua, ontwerp realisatie. Wat leuk dat je binnen duikt bij zwembad Mosaqua! Duik in de aantrekkelijke dag- en avondtarieven,10-baden-kaarten en abonnementen. Park Schin-op-Geul, gaiaZoo, faciliteiten, binnenbad, buitenbad, horeca verenigingen.

Kortingsbon cewe
Korting pme


Sitemap