Reizen met korting ns inchecken


reizen met korting ns inchecken

is ook verkrijgbaar als e-ticket: Enkele reis Dal en Dagretour Dal. DeLaMar Theater, marnixstraat PL Amsterdam). Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. Voor welke reisklasse is deze actie? Check je tien minuten voor negen in dan krijg je dus geen korting. Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Musical Annie MG Schmidt met korting, in april bestelt u een combideal trein Annie MG Schmidt, waarmee u met korting naar Musical Annie MG Schmidt reist. Kies dan vr uw heenreis op de NS -kaartautomaat bij de knop 'kies aantal' voor 2 x laden.

reizen met korting ns inchecken

Dan mag u in de daluren maximaal 3 personen met 40 korting met u mee laten reizen.
Uw medereiziger moet hiervoor Samenreiskorting op zijn of haar OV-chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen.
Kids Vrij: kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een eigen OV-chipkaart gratis en onbeperkt met u mee Voordeeluren De voordeeluren zijn de uren waarin u met een Voordeelurenabonnement 40 korting krijgt.

Bloomon korting vaas, Footlocker kortingscode augustus 2018,

De korting wordt dan automatisch voor het binnenlandse deel van uw reis verrekend. Oplossing twee is een e-ticket aanschaffen voor het gedeelte in de spits. Dit werkt overigens twee kanten. Dit kan bij de NS -kaartautomaat. Daardoor zouden reizigers die buiten de spits van hun korting gebruik willen maken, lang moeten wachten op een overstapstation.

Dan kun je Samenreiskorting op e-ticket kopen. Maar dit werkt dus alleen op overstapstations waar een andere vervoerder rijdt. Zo reist u automatisch met 40 korting.

Ikwilmeerreizen kortingsbon
Entreekaarten disneyland parijs korting
Afrika museum korting


Sitemap