Zorgpremie per jaar betalen korting


zorgpremie per jaar betalen korting

en daardoor wordt de korting gelijkgetrokken met de rest van het concern. Wat maar weinig verzekerden weten, is dat ze de keuze hebben om de premie niet per maand, maar per jaar te betalen. Kortingsoverzicht 2018, omdat de spaarrente bij banken steeds lager wordt, neemt het aantal verzekeraars met een jaarkorting ook af, of de korting wordt verminderd. Laten we er vanuit gaan dat een premie zo rond de 100 euro per maand kost. Helaas hebben we geen standaardlijst waarop alle verzekeraars hun korting vermelden. De klanten van IZA Cura (een zorgverzekering speciaal voor mensen met een laag inkomen) wordt de meeste korting door de neus geboord als zij per jaar betalen: van 3 procent naar 1 procent. Wie een verzekering heeft lopen, betaalt daar premie voor. Dit komt neer op een besparing van ongeveer 16 euro per jaar voor een doorsnee basisverzekering. Voorbeeld, bert en Marleen hebben beiden een zorgverzekering bij Verzekeraar X en betalen maandelijks 260 euro aan premiegelden. DSW: was 2 wordt 1, inTwente: was 2 wordt 1, iZA Cura: was 3 wordt 1 (wordt in 2017 VGZ). Dit kan in Mijn Zilveren Kruis.

Alleen wordt er dan meteen een groot bedrag gend, waardoor de verzekerde een heel jaar verzekerd is, tegen een lagere prijs. Hoe gaat dat in zn werk?

Nemo science center korting, Hema kortingscode 2018, Thermae 2000 avondentree korting,

Geef dit voor juli aan ons door. Echter is de verwachting dat dit aantal verminderd, aangezien de kortingen ook lager zijn voor 2018. Stad Holland: was 2 wordt. Betaal uw premie per halfjaar of per jaar en krijg omo kortingsbon korting! Als een jaarbetaling een interessante optie lijkt, loont het zeker contact op te nemen met de zorgverzekeraar. De honderdduizenden verzekerden die hun zorgpremie vooruit betalen worden aan twee kanten gepakt, hun premie stijgt en hun korting daalt. Waarom per jaar betalen? Want bijna 90 van de ruim 12 miljoen mensen met een zorgverzekering betalen nu hun premie al per maand. Afhankelijk van de verzekeraar varieert deze korting tussen de 1 en 3 procent voor de basis- én aanvullende verzekering.

Zorgpremie per jaar betalen korting
zorgpremie per jaar betalen korting


Sitemap