Ov 40 procent korting na studie


ov 40 procent korting na studie

altijd Korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland. Ook reis je niet met korting bij Sintus, Arriva of andere aanbieders van treinvervoer. Zorg er altijd voor dat je je reisproduct bij DUO beindigt voor de vijfde werkdag van de maand na de maand dat je wordt uitgeschreven bij de universiteit. Je hoeft hier niets voor te doen behalve hem snel aanvragen! Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van. Je kunt er dus geen gebruik van maken in de bus, tram of metro van andere vervoersmaatschappijen. Deze reizigers betalen met Sentire de reguliere reiskosten (op saldo) maar betalen een verlaagd instaptarief van 1,20 (het reguliere instaptarief is 4,00). Je kunt het op verschillende manieren kopen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders (nieuw venster) en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS automaten in het land. Ik had dit jaar een studentenreisproduct, maar dat is stopgezet omdat ik ben gestopt met school.

Je moet daarbij het nummer van je OV-studentenkaart invullen en een digitale pasfoto uploaden. Het is dan ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en je moet weer het volle pond gaan betalen. Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeautje voor je: een gratis Dal Voordeel abonnement. Bestellen bij Connexxion via (gebruikelijke belkosten).

Daarmee doet de gebak hema korting NS aan klantbinding. Je kunt het op verschillende manieren aanschaffen: Bestellen en betalen via de webwinkels van vervoerders (nieuw venster) en daarna ophalen bij én van de ophaalpunten én NS automaten in het land. Dit artikel is geschreven in samenwerking met. Het product is een maandabonnement dat als supplement van een geldig Altijd Voordeel-abonnement op een persoonlijke OV-chipkaart geladen moet worden. Gratis Dal Voordeel abonnement, vraag nu je gratis Dal Voordeel abonnement aan. Je betaalt voor je reizen achteraf met én overzichtelijke factuur. Je kunt tot maximaal drie maanden nadat je je Studentenreisproduct hebt ingeleverd het Dal Voordeel abonnement gratis aanvragen of korting krijgen op een ander NS-abonnement. Hoe bestel ik de kortingskaart? Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten.

Dit moet minstens 14 dagen in de toekomst zijn. Ook voor jonge ondernemers, ben je na je studie een eigen bedrijfje gestart?


Sitemap