Reizen met korting ov jaarkaart


reizen met korting ov jaarkaart

je vervoerder naar de mogelijkheden. Bovendien kunt u bij sommige abonnementen voordelig. Ook geldig bij andere vervoerders, je reist vrijwel dagelijks, op een vast traject. Icon, beste antwoord door Tochjo, 16:21, nee, u zult een abonnement moeten aanschaffen. Groepsreizen, een dagje Amsterdam met het voetbalteam? Wil je weten of een ander (Arriva-)abonnement wellicht interessant voor je is, kijk dan in onze webshop. Minimaal 20 km, je reist vrijwel dagelijks, op een vast Arriva-traject. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS of een andere treinvervoerder, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Informatie over Arriva Vrij Reizen en Arriva Dalvrij Deal abonnement.

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatie Reizen met een OV-chipkaart Reisinformatie

Zonder te reizen toch door de poortjes. Samenreiskorting op binnenlandse trajecten van NS International. RET: Gratis OV voor 65 in Barendracht, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Alleen voor Thalys is deze korting niet geldig. Bovendien reis je doordeweeks met 40 korting buiten de spits. Vraag persoonlijke OV-chipkaart aan. De gemeente Schiedam biedt gratis OV aan inwoners met een laag inkomen. Google maps Wij slaan uw voorkeuren (bijv.

Kortingscode douglas clinique
Korting kasteel muiderslot
Tweakers kortingscode coolblue

Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. 35 minuten na het uitchecken vervalt de Samenreiskorting automatisch. Uw kaart is direct actief en u kunt reizen met NS in de 2e klas mits u saldo op uw kaart heeft gezet. In- en uitchecken en reizen. De kaart koop je per maand of per jaar. Aanvraagformulier abonnementen Abonnementsvoorwaarden Kies je regio Alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Deze korting wordt automatisch verrekend als je in- en uitcheckt tijdens je reis.

De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65-plussers in 2017 gratis OV aan. Voordat je op reis gaat, moet je de kaart opladen. Het voordeel van een abonnement, abonnementen met Arriva in de naam zijn alleen bij Arriva én in de vermelde regio te gebruiken. Hier staat vermeld of je het ook bij andere vervoerders kunt gebruiken. Zo zet je Keuzedagen op je OV-chipkaart. Voor meer informatie lees je hier ons privacybeleid. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niks te doen. Loopt jouw abonnement dit jaar af?

Korting bij de efteling 2018, Plopsaland indoor korting, Korting abonnement ns student, Lichtpartner kortingscode,


Sitemap