Kortingsbon el greco heerlen prijzen


kortingsbon el greco heerlen prijzen

vele betere Griekse restaurants, de salade was vol met dressing, ik miste de witte kool in de Griekse salade, het gyrosvlees was bijna niet gebakken en veel te bleek dus, veel vet eraan en het vlees was weinig gekruid. Vervolgens had ik en een vriendin de kalamaris besteld we kregen deze en het was echt heel slecht. VIS - voorgerechten, soepen, salades, kindermenu, vleesgerechten. Was erg druk en luidruchtig in de zaak. Quite simply, our favourite restaurant in the Netherlands. Dit was in het verleden wel het geval. Vaak krijgen we nog een dessert van het huis wat ook altijd heerlijk is, Grieks gebak met fruit en ijs. Vooral de Juwetsi (lamsbout) was bijzonder en perfect gegaard. Presentatie van een grote, gegrilde tentakel op een schaal kan ook beter.

El Greco Heerlen - Grieks restaurant hartje Heerlen
Menukaart - El Greco Heerlen
El Greco in Heerlen - Menu, openingstijden
El Greco in Heerlen

Kortingsbon el greco heerlen prijzen
kortingsbon el greco heerlen prijzen

Fort beemster kortingsbon
Ecomondo kortingsbon

Na het hoofdgerecht wilden we nog graag een espresso met sambuca cappuchino met tia maria en een ijskoffie die ze hadden werdt ons gezegd, prima, maar nee hoor eerst stond het hele personeel buiten voetbal te kijken duitsland-ghana, en toen de drankjes kwamen bleek het. De vis wordt hier zo mooi bereid, dat je zou zweren dat Heerlen aan de zee ligt. Salades waren daar in tegen wel goed en vers. Vegetarisch, service, afhalen, voorzieningen, terras, kinderen, magnetron (voor kindervoeding). Gemiddelde cijfer 5,3 /10 Eten 4 Service 5 Decor 8 Wij hebben hier gegeten nadat we op de kermis waren. Always very busy, and the best of 4 Greek Restaurants in Heerlen.

Stuur dan foto's van uw restaurant naar! Jammer, dit kan volgens mij vele malen beter bereid worden met verse producten en verstand van zaken en kleinere kaart. Wat ik jammer vind is dat de hoeveelheid niet des Grieks.

Pizza hut kortingsbonnen afdrukken
Kortingsbon el greco heerlen social deal
Elysium kortingsbon


Sitemap