Waar krijg je korting met studentenkaart


waar krijg je korting met studentenkaart

nieuwe kleding? Ook voor het verkrijgen van de studentenkorting in een Amac Store hebben wij een bewijsstuk nodig waaruit blijkt dat je student bent of werkzaam bent bij een Nederlandse onderwijsinstelling of onderzoeksinstituut. Korting op vertoon van je collegekaart krijg je onder meer bij: Filmmuseum, Persmuseum, Museum Ons Lieve Heer op Solder, Museum Willet-Holthuysen, Bijbels Museum, Tassenmuseum Hendrikje, Tropenmuseum, Stedelijk Museum, nemo, Foam, Diamantmuseum. Je krijgt nu maar liefst 15 korting op je bestelling. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je kaartjes voor de Dinnercruise in Amsterdam. Na het uploaden heb je 24 uur de tijd om je bestelling af te ronden.

Houd je kosten van het uitgaan in de gaten. Met een ervaren gids maak je een wandeling van ongeveer anderhalf uur door het park. Boodschappen kunnen altijd goedkoper, haal vaak de koopjes en combineer daarmee je maaltijden. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je House of Bols kaartjes.

Jumbo uit korting
Gamma online kortingscode
Kasteeltuin arcen korting

Ook dan krijg je met jouw isic 10 korting. Gratis verzending t/m 31 januari). Musea, wil je meer weten over de geschiedenis van Amsterdam? Levering, heb je voor de optie Thuisbezorgen gekozen? Handige bespaartips voor studenten, verdeel de boodschappen. Ook worden ze veelal anders genoemd.

Cevo webshop kortingscode
Kiko kortingscode 2018


Sitemap