Korting dierenrijk europa


korting dierenrijk europa

de everzwijnen, dassen en wasbeerhonden. Men geeft de bezoekers de gelegenheid om de dieren met korting van dichtbij te bekijken die je in principe niet in je eigen land kunt bekijken.

Korting dierenrijk europa
korting dierenrijk europakorting dierenrijk europa

Zo zijn er de familie ijsbeer, olifant, leeuw, tijger, chimpansee en nog veel meer Er zijn de hele dag door leuke én leerzame presentaties in Dierenrijk en je kunt deelnemen aan een van de vele activiteiten. Ben je ook op zoek naar kaartjes met korting voor, dierenrijk, nuenen?

Tijdens de wandeling kom je al snel langs de kraagbeer, de Europese lepelaar en de Chinese muntjak. Beestachtig genieten doe je in Dierenrijk. Zijn voedsel bestaat uit voornamelijk kruidachtige planten en bladeren. Met de Attractie Pas krijg je gratis toegang tot zeven verschillende wervelende attracties voor de dag. Tijdens deze dagelijkse sessie ontdek je pas echt hoe bijzonder deze dieren zijn. In het park wordt een wedstrijd gehouden: de grootste viespeuk wint uiteindelijk een gouden olifantendrol. Er zijn meer dingen die je kunt gaan doen.


Sitemap