40 korting ov chipkaart activeren


40 korting ov chipkaart activeren

van het Uitgestudeerd aanbod, waarmee je een jaar lang gratis een Voordeelurenabonnement van de NS ontvangt. Stel: je reist ibiza style by holly kortingsbonnen doordeweeks altijd over het zelfde traject naar je werk, dan kan een Jaartrajectabonnement voordelig voor je zijn. Je reist meer dan 3 keer per maand. NS Uitgestudeerd aanbod studenten Als je net bent afgestudeerd, kan je gebruik maken van het Uitgestudeerd aanbod van de NS voor studenten. Ga naar de content, als je regelmatig met Arriva reist kan een abonnement voordeliger zijn dan reizen op saldo. Dat mag ook een anonieme kaart zijn.

Samenreiskorting laadt u op de dag dat u gaat reizen op uw kaart, want de korting is maar 1 dag geldig. De abonnementhouder mag in de voordeeluren maximaal 3 personen met 40 korting meenemen. Om gebruik te maken van de Samenreiskorting, laadt u deze op uw eigen. Dit kan bij een NS-kaartautomaat of NS-servicebalie.

Met beide abonnement mocht onbeperkt gereisd worden in de daluren met de bussen en/of treinen van Arriva in Nederland. Per zijn deze twee landelijke Arriva Dal Vrij abonnementen niet meer te koop of te verlengen. Kijk snel of er een abonnement is dat bij jou past! Google maps Wij slaan uw voorkeuren (bijv. Abonnementen die voor die datum aangeschaft zijn, mogen nog gebruikt worden tot einde looptijd. Dit OV - chipkaart abonnement kan je bij de NS aanvragen, maar zorgt ervoor dat je met al het openbaar vervoer onbeperkt kunt reizen. Minimaal 30 km, korting verschilt per regio, je reist vrijwel dagelijks. Reisinformatie, reizen met een, oV - chipkaart, wilt u producten van NS gebruiken? Minimaal 30 km, in de daluren (verschilt per regio).

Zinzi nieuwsbrief korting
40 korting centerparcs felicitas
Hema kortingscode 2018


Sitemap