Ns korting na studie


ns korting na studie

drie mensen met je mee kunt laten reizen met 40 samenreiskorting. Welk NS abonnement past bij jou? Abonneer je om een overzicht van de heetste deals per dag te ontvangen. Tijdens de feestdagen kan je ook de hele dag reizen.

Netabonnement Particulier Jaar, met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel Nederland. Bestellen bij Connexxion via (gebruikelijke belkosten). Is dit abonnement nou niet wat je zoekt? Na je afstuderen is het wel even wennen, normaal pak je elke vorm van openbaar vervoer en kost het helemaal niets, maar als je afgestudeerd bent is het voorbij! Verder geldt ook bij dit abonnement de 40 Samenreiskorting voor maximaal drie andere personen. Ook met dit abonnement betaal je voor 10 maanden reizen, terwijl je 12 maanden kunt reizen en kan je gezin een Bijkaart krijgen.

Hoe krijg je de kaart? Dit OV-chipkaart abonnement kan je bij de NS aanvragen, maar zorgt ervoor dat je met al het openbaar vervoer onbeperkt kunt reizen. NS Uitgestudeerd aanbod studenten, als je net bent afgestudeerd, kan je gebruik maken van het.

Reizen met het openbaar vervoer, als student kun je gratis reizen op bepaalde tijdstippen met het openbaar vervoer. Je kunt dit product: Bestellen en betalen via de webwinkels van de vervoerbedrijven. Deze dagkaarten zijn een jaar geldig en je kunt ermee door heel Nederland reizen. Deze kaarten zijn normaal 25 euro per stuk, maar bij de aanvraag van een kortingskaart worden deze opgestuurd. Stop je met studeren of duurt je studie langer dan gepland?


Sitemap