Korting bootexcursie kinderdijk


korting bootexcursie kinderdijk

te maken van deze website ga je hiermee akkoord, je kunt je toestemming altijd weer intrekken. Vaar met de boot naar 19 windmolens, gelegen bij het unesco Werelderfgoedmonument Kinderdijk!

Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties. Bootexcursie Kinderdijk -.50. Vaar aan boord van de Nehalennia van het drukke Rotterdam naar het romantische, kinderdijk met de beroemde molens. Dat moet je eens gezien hebben!

Nehalennia, een fascinerend schip dat gebouwd is in 1908. Onderweg geniet je binnen of buiten op het dek van het uitzicht en wat te drinken. Vervolgens savevape.nl korting is het weer tijd om met. Albert Heijn gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. U heeft twee uur de tijd om, op eigen gelegenheid, het gebied te bezoeken en te genieten van de schitterende natuur.

Sauerland december t/m maart - 3-daags winterplezier. Voor elk gezelschap wat wils! Tijdens de vaartocht van Rotterdam naar Kinderdijk vertelt de gids u alles over de bezienswaardigheden die onderweg voorbij komen. Lees hier meer over feesten op de Nehalennia.


Sitemap