Openingstijden sauna veenendaal


openingstijden sauna veenendaal

online. Openingstijden dagelijks11.00 -.30 uur, keuken:.00 -.00u (zondag tot 22:00u) damesdag: Elke 1e dinsdag van de maand tot.00u uitsluitend toegang voor dames, behalve tijdens de landelijke vakantieweken. Is een hiit (high intensity interval training) training waarin je voornamelijk de buik, benen en billen traint met afwisselende oefeningen. 09:00 - 09:35, kettlebell, kettlebell is een effectieve workout, waarbij de kracht, snelheid, coördinatie en core stability wordt verbeterd. Met wie je ook naar de sauna gaat: met een wellness aanbieding nabij Veenendaal ben je verzekerd van een aangenaam dagje uit. Gelegen op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei ligt Veenendaal met zijn dorpse karakter en een groots winkelhart. Boek een voordelig hotel arrangement en geniet van een compleet verzorgd wellness weekend samen met je moeder, geliefde of vriendinnen: Word wakker in een chique hotel en maak vanaf.30 uur tot aan sluitingstijd onbeperkt gebruik van al onze wellness- en saunafaciliteiten en ook van. Of kom s avonds nog even genieten van de sauna en van een luxe diner. Dit all-round wellness bedrijf met Sauna, Bistro, Hamam, Beauty en massage biedt meer dan alleen een dagje sauna.

Openingstijden sauna veenendaal
openingstijden sauna veenendaal

Aanbiedingen sauna drome putten, Sauna het friese woud openingstijden, Fort beemster sauna aanbieding,

09:00 - 09:30, fun Action. Stap gerust even binnen bij, vVV Veenendaal of én van de VVV informatiepunten. We staan je graag te woord. Direct online reserveren, check DE last minute prijs, luxe wellness weekend. Dan is xcore iets voor jou. 18:25 - 19:25, bodybalance. 19:30 - 20:30, zumba bbb, tijdens een Zumba-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en zalando korting 10 euro calypso gecombineerd met aerobics! 20:00 - 20:30, fun Action. Beauty acties en aanbiedingen in Veenendaal.openingstijden sauna veenendaal

Veenendaal (provincie Utrecht) is een sauna die meer biedt dan alleen een dagje sauna. Naast de uitgebreide sauna - en thermenfaciliteiten vindt u bij ons in huiselijke sfeer de gezelligheid die zorgt voor een totale ontspanning.


Sitemap