Korting reizen ns daluren


korting reizen ns daluren

werk, school of voor een dagje uit? Met een, altijd Korting abonnement Jaar bent u goedkoper uit, u betaalt dan 175,00 per jaar. Altijd buiten de spits met korting met de trein reizen? Het is een abonnement dat u laadt op uw persoonlijke OV-chipkaart. Of u nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Maandag, dreamkey kortingscode korting tot.00 uur, daarna gratis. Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis. Mail onze redactie via.

Altijd Voordeel: 20 korting in spitsuren, 40 korting in daluren. Kids Vrij: kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een eigen OV-chipkaart gratis en onbeperkt met u mee. De daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 06:30, tussen 09:00 - 16:00 en na 18:30. In het weekend kunt u een hele dag onbeperkt reizen met deze AH treinkaartjes actie. Deze kortingsactie is geldig in treinen van alle Nederlandse vervoerders en te verzilveren t/m 30 december 2018.

Clarks korting
Postcodeloterij korting paleis het loo

Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren 40 korting op het volle tarief. Wanneer is Altijd Korting maand interessant? Gratis, zondag, korting, gratis, zomerperiode, korting, als in de rest van het jaar. Gratis tot.00 uur, daarna korting. Buiten big green egg korting deze uren betaalt u het normale tarief. Gratis van.00 tot.00 uur de dag erna. Feestdagen korting van.00 tot.00 uur de dag erna. Deze medereizigers hebben wel een ov-chipkaart nodig.

Kortingscode toevoegen etsy, 50 plus beurs kortingsbonnen, Kortingsvoucher skiwebshop, Top1toys kortingscode,


Sitemap