Hotel com korting


hotel com korting

is het goed vertoeven. De code is geldig voor overnachtingen tussen 26 november 2018 en Het stijlvolle American Hotel is misschien wel én van de bekendste luxe hotels van Amsterdam.

XO Hotels City Centre, een warm welkom gegarandeerd, xO Hotels Couture. Waar wilt u verblijven? Alle kamers in ons hotel zijn uniek en verschillen in oppervlakte. Bezienswaardigheden zoals het Anne Frank Huis, de Dam en het Museumplein zijn op loopafstand, en ook direct en gemakkelijk te bereiken met een van de trams die dichtbij het hotel stoppen. Een hotel dat je de stad laat beleven zoals alleen de locals dat doen.

Wehkamp kortingscode invoeren
Airport weeze parking kortingsbon

Boek nu op onze site en profiteer 5 k orting op de kamerprijs! XO Hotels Van Gogh, wandel in de voetstappen van Van Gogh. De 175 rookvrije kamers zijn verdeeld in Classic kamers, Deluxe kamers en Junior Suites. Moderne luxe, xO Hotels Park West, meer dan een overnachting. YES, het is Cyber Monday! Zonder reserveringskosten, met korting!

Boek nu bij uw hotel van uw keuze direct en krijg de beste prijs. Het café aan het Leidseplein met Art Deco decor heeft inmiddels een stijlvolle update gekregen, en is daarmee opnieuw de favoriete spot onder de locals. Betaalbare comfort, xO Hotels Blue Tower, kwaliteit zonder de hoofdprijs te betalen. Beste (vaste) gasten en vrienden, het restaurant is gesloten, lees hier meer.


Sitemap