Bobbejaanland korting met lerarenkaart


bobbejaanland korting met lerarenkaart

vergeten! Wij zorgen ervoor met, dan je geen enkele van die acties hoeft te missen. Het is een unieke kans om het attractiepark in een ander licht te zien. Een uitstapje naar Bobbejaanland met Halloween, staat dan ook garant voor uren griezelplezier.

Interoffice kortingscode, Batterijservice nl kortingscode,

Wat dacht je van backflips en handbrake turns? Ga direct hierna naar de gloednieuwe stuntshow Wicked Wheels, waar autos en motoren door de lucht vliegen en spectaculaire stunts uitvoeren. Revolution, donkere ruimtes, spectaculaire lichteffecten, projecties en spannende muziek: de overdekte achtbaan Revolution is een echte belevenis. Voor een plezante prijs boek je al een kortingsbon. Zo is er bijvoorbeeld het unieke groepstarief, waarbij je voor slechts 19,50 per persoon, goedkoop naar Bobbejaanland kan! De topsnelheid bedraagt 100 kilometer per uur en de attractie is 30 meter hoog. Bezoek dan ook het reuzenrad en geniet van het wonderschone uitzicht.

Tem de golven van de Wildwaterbaan, schiet op de boeven in El Paso of sta oog in oog met de enige, echte King Kong. Een show die je absoluut gezien moet hebben! Heeft u zelf een broodje mee?


Sitemap