Ns enkele reis 40 korting


ns enkele reis 40 korting

zijn op én dag te gebruiken door 2 personen, op én dag te gebruiken door 1 persoon of op 2 verschillende reisdagen. Dan staat u echter rood. De korting is geldig bij alle treinvervoerders. Met het instaptarief etc. Deze zijn regelmatig met korting verkrijgbaar via onze website. Bekijk direct ons overzicht van goedkope treinkaartjes, ontdek de laatste kortingsacties en bespaar op uw reiskosten.

Het beste is er voor te zorgen dat er minstens 27,40 op uw kaart staat, gesteld dat u verder niet reist. Bij de NS-kaartautomaat laadt u het Retour op uw OV-chipkaart. Hoe werkt het activatieproces? Hoeveel geld moet er op de ov staan als je van blerick naar schiphol wilt. Dat zijn overigens ook gewoon de kosten van uw reis met 40 procent korting.

Bungalowspecials kortingscode, Hema gordijnen 30 korting, Madeleine mode kortingscode,

Ga naar de website van de NS (link aangegeven in bevestigingsmail). U ontvangt per mail een hoofdlettergevoelige couponcode die u online dient te activeren. Het e-ticket print u uit en neemt u mee de trein. Echter als u van Blerick naar Schiphol reist is dat niet voldoende, een enkele reis kost, met korting, 13,70. Vergewist u zich wel op dit punt. Icon, beste antwoord door Thom, 10:59, hallo Joycvs: De standaardregel voor NS-abonnementshouders is dat er 10 euro op uw kaart staat en dan kunt u inchecken.

ns enkele reis 40 korting


Sitemap