Geen korting ns


geen korting ns

korting? Meer weten over NS Flex. Maandelijks aanpassen of uitzetten, bekijk abonnementen. Je kunt reizen van maandag t/m vrijdag vanaf.00 en de gehele dag op zaterdag en zondag. Ik kan natuurlijk niet uitchecken in Groningen kortingsactie steps als ik pas 's avonds laat terug moet, maar hoe lang gaat dat goed? We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend Voordeel. Schrijf je in voor de Korting NS nieuwsbrief en mis geen NS kortingen meer in de toekomst.

De korte samenvatting, abonnement elke maand aanpassen of uitzetten, check zorgeloos in en uit zonder dat je saldo nodig hebt. Gemakkelijk te verzilveren via. E-tickets met 40 korting zijn sinds 9 juli niet meer verkrijgbaar, behalve voor houders van een Jaartrajectkaart. Deze aanbiedingen of acties lopen enkele weken van het jaar. Voor maar 2 per maand!

Zo kun je bijvoorbeeld voordelig een dagje uit met NS, maar ook wordt er regelmatig gedacht aan studenten, kinderen en 60-plussers. De NS probeert mensen te stimuleren om samen leuke dingen te ondernemen met de trein, waardoor u uitjes, hotelovernachtingen en treintickets met korting kunt bestellen. Bestel de Treinpakkers bij de Spoordeelwinkel, print uw e-ticket en ga direct op stap!


Sitemap