Studenten ov korting daluren


studenten ov korting daluren

vervoer te verhogen. Op de Friese Waddeneilanden kortingsbon brillen24 is de OV-chipkaart vanwege het toerisme en de hoge kosten voor weinig bussen niet ingevoerd. Het meereiskaartje is onderdeel van de Treinpakkers campagne, en wordt aangeboden als wegwerpkaartje. Daarom werd er enige tijd een coulance-regeling getroffen bij alle vervoerbedrijven.

Trans Link Systems is de producent van OV-chipkaarten die tevens producten klaar zet op de ophaalautomaten. Heb je geen envelop ontvangen met de Treinpakkers? De OV-studentenkaart en de Studenten OV-chipkaart vormden samen het Studentenreisbewijs. Studentenreisproduct stopzetten en reis je niet langer gratis.

Skipas wilder kaiser korting, Toro shushi kortingsbonnen,

Als je gebruik wilt maken van het meereiskaartje, dan werkt het als volgt: Reiziger 1: Deze betalende reiziger checkt gewoon in met zijn ov-chipkaart (en is 12 jaar of ouder). 8 Sinds juli 2011 wordt er geen aparte Studenten OV-chipkaart meer uitgegeven. Home, nieuws, voordeel in het OV, studenten OV in de zomervakantie. Weekendabonnement, studenten met een weekendabonnement reizen gratis van vrijdag.00 uur tot maandagochtend.00 uur in de zomerperiode. Het studentenreisproduct (vroeger een speciale kaart, en dan ook. Als de student binnen 10 jaar zijn diploma haalt wordt het studentenreisproduct alsnog een gift, anders moet de waarde terugbetaald worden. Alleen tussen Schiphol Rotterdam.v. Check andere acties, reis je zelf voltarief? Het onderscheid is van belang bij gebruik van het studentenreisproduct als er geen studentenreisrecht meer is, wat tot boetes leidt. Check je 5 minuten voor of tijdens de daluren in, maar in de spitsuren uit? Op vrijdag van.00 tot.00 uur.

studenten ov korting daluren


Sitemap