Meereizen met korting zonder ov chipkaart


meereizen met korting zonder ov chipkaart

en met 11 jaar. Gasten met een ZeelandPas verkregen bij én van Inspiratiepunten (Sluis, Cadzand, Breskens) of ondernemers in de gemeente Sluis reizen gratis. Je kunt in en uit stappen waar je wilt zodat je zoveel mogelijk kunt zien. Kijk op de pagina. Reizen op saldo met de OV-chipkaart. Met je ZeelandPas krijg je het gehele pasjaar 10 korting op de oversteek op alle soorten dagkaarten met/zonder fiets, enkel/retour, volwassene/reductie. Dit gaat in overleg met de provincie, gemeenten, ondernemers en natuurlijk de vervoerders zelf. . Zowel vanaf station Hollands Spoor als vanaf Centraal Station kun je met lijn 9 reizen richting Scheveningen Noorderstrand. Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis in het openbaar vervoer. De e-ticket sunweb kortingscode augustus 2018 is op naam gesteld; je kunt de e-ticket dus niet aan een ander geven. Ondervind je problemen of heb je vragen over de e-tickets?

Ieder jaar wordt er geprobeerd zoveel mogelijk vormen van (gratis) vervoer aan te bieden. Kinderen reizen zonder toeslag met Intercity Direct en ICE. Gratis extra's, de ZeelandPas is in heel Zeeland verkrijgbaar voor gasten én inwoners. Voor opstaplocaties en de dienstregeling zie. Kijk voor meer informatie op de pagina 'hoe werkt mijn OV-chipkaart'. Voor slechts 29 euro heb je een treinkaartje toetgangskaartje.  Kinderen die alleen reizen of nog niet het Kids Vrij abonnement hebben reizen voor 2,50 euro met het. Het kinderabonnement kan alleen geladen worden op een persoonlijke ov-chipkaart en is geldig in dezelfde klasse en op hetzelfde traject als de meereizende volwassene.

Meereizen met korting zonder ov chipkaart
meereizen met korting zonder ov chipkaart

Pizza hut kortingsbonnen afdrukken
Kiosk korting koffie
Themakleding benelux korting

Kinderen die 1e klas reizen, moeten reizen onder begeleiding van een volwassene (minimaal 18 jaar). Dat betekent dat je een dag voordelig kunt meereizen met de Dal Dagkaart Zeeland van Connexxion. Met die vergelijker wordt het eenvoudig om voordelig dagje uit te zoeken vanaf jouw woonplaats. Aanbod afgestudeerden, ga je studeren? Bus, tram, metro, kinderen van 4 tot en met 11 jaar en 65-plussers reizen met 34 leeftijdskorting in bus, tram en metro. In de 1e klas: maximaal 3 kinderen per volwassene. NS-treinkaartjes of check de pagina, kortingsacties Trein. Samenreiskorting Met een NS-abonnement mag je tijdens de voordeeluren drie reisgenoten mee nemen tegen 40 korting. Checkt de medereiziger binnen 35 minuten weer in dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. Beschik je over een ZeelandPas?


Sitemap