Los kaartje ns 40 korting


los kaartje ns 40 korting

de drie stations je wilt reizen. Kinderen tot en met 3 jaar reizen gratis in het openbaar vervoer. U dient de studentenkaart verplicht bij u te dragen in combinatie met uw ticket om deze korting te verifiren. Samenreiskorting vervalt automatisch 35 minuten na uitchecken. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Duitsland.

Kaartje 2go kortingscode - 40 korting in november 2018los kaartje ns 40 korting

Kortingsbon website, Kortingsbon wokcentre almelo, Kortingscode sale vtwonen, Efteling korting 2018 juli,

Maak bijvoorbeeld van een blanco kaart zelf een themakaart, zoals een huwelijkskaart, uitnodiging voor een verjaardag of geboortekaartje. 2,50, dagkaart hond, voor aangelijnde huisdieren in de treinen van NS, Syntus en Arriva is een dagkaart nodig (in een tas, mand of op schoot reist een klein huisdier gratis) 3,10, dagkaart fiets NS, Connexxion, Syntus, in de treinen van NS, Connexxion en Syntus kan. Met het treinkaartje kan je vanaf het door jou gekozen station naar Den Bosch, Breda of Tilburg reizen (afhankelijk wat je gekozen hebt). Kun jij niet kiezen welke foto nu het leukst is voor op de kaart? Bekijk ook: Kortingsacties van Nederland. Wanneer je verder gaat, kun je eenvoudig een thema kiezen. Dat is ook nog eens de voordeligste versie van onze fotokaarten.los kaartje ns 40 korting

Met een account profiteer je daarnaast ook van de volgende voordelen: - Adressen en kaarten worden.
Een los toegangskaartje voor de Efteling kost 40 euro, maar bij NS koop je t/m 2 september 2018 voor slechts 43 euro een combi-kaartje dat ook geldig is in de trein en bus.
Daarmee heb je direct 11 euro korting op de Efteling, want normaal kost een toegangskaartje aan de poort 40 euro.

Corpus museum korting, Altijd vrij ns korting, Loavies 10 korting,


Sitemap