Korting senioren expo veldhoven


korting senioren expo veldhoven

14e editie van de Senioren Expo plaats in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Er bevindt zich dan ook een KBO Ontmoetingsplein op de beursvloer. Bent u lid van een ouderenorganisatie, waaronder; KBO of pvge? De 16de editie van de Senioren Expo mag u niet missen! Bezoek onze stand voor meer informatie over onze elektrische fietsen en maak een geheel vrijblijvende afspraak met én van onze adviseurs om te komen proefrijden in Cuijk. De beurs voor 50 plussers in Brabant is in deze dertiende editie uitgegroeid tot het grootste evenement voor 50 plussers onder de grote rivieren. Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Wilt u deze kortingsbon graag ontvangen? De partij 50plus heeft een eigen stand (E5) in het conferentiecentrum Koningshof in Veldhoven.

De Senioren Expo is een complete huishoudbeurs voor de 50-plusser met ruim 100 stands. Senioren Expo Veldhoven, van dinsdag 12 t/m zondag vindt de 14e editie van. Senioren Expo plaats in het NH Conference Centre Koningshof.

korting senioren expo veldhoven

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van optredens van diversen bands, orkesten, koren en artiesten. De Seniorenexpo is een complete huishoudbeurs met ruim 100 stands. Voor meer informatie kunt u terecht. Route planen, personen Ähnliche Seiten, veldhoven. Een professionele modeshow, optredens van Brabantse artiesten, koren en orkesten vormen de kortingscode hengelsport hendriks rode draad van de beurs. De entree bedraagt 10 euro en leden van de ouderenbonden ontvangen 4 euro korting op vertoon van hun lidmaatschapskaart. Locatie en openingstijden, de senioren-expo is dagelijks geopend van.00 tot.00 uur in het NH Koningshof, de Locht 117, 5504 RM te Veldhoven. Informatie over het busvervoer kunt u verkrijgen bij de secretaris of contactpersoon van uw afdeling. Stuur mij tips, wij respecteren jouw e-mail privacy. En het wordt een groot feest! Met ruim 134.500 leden is deze ouderenorganisatie de grootste vereniging van Brabant. De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer.


Sitemap