Zoo antwerpen korting efteling


zoo antwerpen korting efteling

met korting bezoeken in Belgi. Zo kan je tien keer langskomen met én kleinkind, of én keer langskomen met tien kleinkinderen. En dat allemaal voor scherpe prijs. Een plattegrond van de dierentuin is te verkrijgen bij de ingang om er voor te zorgen dat je niets mist. Zon verzameling dieren kun je dus als het prille begin van het ontstaan van de dierentuin zien. Een ritje in de paardentram door. Raadpleeg voor de exacte eddys kortingscode entree prijzen de website Handig om te weten Bezoekers van Zoo Antwerpen kunnen helaas geen huisdier meenemen tijdens hun bezoek aan de dierentuin.

Er is een speciale rolstoelvriendelijke route die door de gehele dierentuin gaat. Zoo van, antwerpen hoort ook zeker thuis op je verlanglijstje van een leuke dagbesteding in Belgi! En veel van de dieren in een dierentuin leven niet in Nederland of Belgi en daarom is het extra bijzonder om deze te kunnen ontmoeten. Contact, informatie, social media, copyright, deals die exclusief via ons verspreid worden, mogen niet gepubliceerd worden door derden zonder schriftelijke toestemming van. Restaurants En van al dat kijken, leren en indrukken opdoen, is het aangenaam bijkomen in een van de restaurants die Zoo Antwerpen heeft. Het Savanne Restaurant is een zelfbedieningsrestaurant met warme en koude gerechten en het Grand Cafe Flamingo staat garant voor een heerlijk Belgisch biertje en een snack.

Dan zijn er veel picknickplekjes te vinden in shintori korting Zoo Antwerpen waar je heerlijk kunt zitten. In de Latteria kun je terecht voor een broodje, een pizza of een wrap. Tegenwoordig werken dierentuinen over de hele wereld nauw samen in fokprogrammas en uitwisselingsprogrammas om de gezondheid van de dieren te waarborgen. Dat maakt een dierentuin ook zo divers! Zoo van, antwerpen kun je kijken naar roofdieren, apen, beren, vissen, reptielen, insecten etc. Een schoolreisje naar Zoo Antwerpen is heel leerzaam en gegarandeerd een succes. Eet je liever je zelf meegenomen lunchpakketje buiten op? Dit kan heel handig via de website van de dierentuin waar je ook Zoo Antwerpen korting op kaarten kunt bestellen. Rolstoelen zijn gratis te gebruiken. Acties voor, zoo, antwerpen, korting.

zoo antwerpen korting efteling


Sitemap