Breng vrij korting


breng vrij korting

bus, tram of metro van een andere vervoerder, kies dan voor Altijd Korting of een Netabonnement. Daar waar uitzonderingen gelden, staat dit vermeld in de voorwaarden. Abonnementen Gelderland Overijssel Flevoland, reis je regelmatig met de bus en/of trein (excl. Ook geldig bij andere vervoerders, je reist meer dan 3 dagen per maand. Dan kan het zijn dat een van de producten die voor al deze provincies gelden interessant zijn voor jou? (daar rijden alleen Breng bussen).

Netabonnement Jaar, waardering.00 uit.853,50.808,00, breng Vrij Plus Maand, breng Vrij Plus jaar. OV-chipkaartproducten, productgegevens, soort product: Abonnement, soort OV-Chipkaart: Persoonlijk? Je reist meer dan 3 keer per week. Zo zet je Keuzedagen op je OV-chipkaart. Het abonnement Arriva Dalvrij Deal werd aangeboden aan reizigers die geen recht meer hadden op het Studentenreisproduct. Niet in de nachtbussen of lijn 58 (Nijmegen-Kleve). Je reist meer dan 3 keer per maand.

Het voordeel van een abonnement, abonnementen met Arriva in de naam zijn alleen bij Arriva én in de vermelde regio te gebruiken. Let op: je betaalt dan een eenmalige bijdrage in de administratiekosten van 10,- die bij de eerste incasso gencasseerd zal worden. Jaarabonnement, geldig op alle Breng bussen in Arnhem-Nijmegen (op maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur). Kijk snel of er een abonnement is dat bij jou past! Waardering.29 uit 5 17,50, altijd Korting abonnement Jaar, waardering.00 uit 5 175,00, netabonnement Maand 185,35 280,80. Breng Vrij Jaarabonnement, breng Vrij Maandabonnement, oV-Fiets Abonnement. Je kunt de abonnementen aanklikken voor meer informatie. Naam, breng Vrij Plus jaar. Aanvraagformulier abonnementen Abonnementsvoorwaarden Kies je regio Alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. In alle buslijnen van Breng. Geldig op alle Breng buslijnen (behalve de nachtbussen) in de regio Arnhem-Nijmegen. . Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen, om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

Bij de uitvoering van onze dienstverlening is ons privacy statement van toepassing. Geldig op alle Breng buslijnen (behalve de nachtbussen) in de regio Arnhem-Nijmegen. Op het Breng Vrij actie abonnement zijn de productvoorwaarden van toepassing. Op maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur,.

Drogisterijaanbiedingen kortingscode, Entreekaarten disneyland parijs korting, Nike kortingscode juni 2018, Ing korting landal,


Sitemap