40 korting ns activeren


40 korting ns activeren

een boete opleggen die flink kan oplopen. Kijk eerst op, twitter, volg de, rSS-feed of volg deze website. Daluren, de daluren zijn op werkdagen van.00 -.30 uur, van.00 -.00 uur en van.30 -.00 uur en in de weekenden en op feestdagen de gehele dag. . Wanneer je werkgever je reiskosten vergoedt kun je er misschien zelfs wel winst op maken.

Een kleine investering, die je er vaak al met én treinreis per maand uit hebt. Gratis Kids Vrij abonnement Wil je een abonnement bij. Alles over NS International.

Dit account is eenvoudig aan te maken via de website. Voldoe je aan deze voorwaarden?

Wellicht dat er volgend jaar iets veranderd in het pakket. Pak voor je dit doet wel het rekenmachine erbij want anders kan het flink in de papieren lopen. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen. Weekend Vrij : vrij reizen in het weekend, 40 korting in de overige daluren. Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom. Buiten deze uren betaalt u het normale tarief. Dal Voordeel : 40 korting met NS in daluren. Je kunt er dus kortingskaart kroller muller geen gebruik van maken in de bus, tram of metro van andere vervoersmaatschappijen. Heeft u een abonnement van NS? Altijd Vrij : altijd vrij reizen met. Spreek via Twitter af met degene waarmee je met 40 korting kunt meereizen.

Hou er rekening mee dat je de korting niet direct kunt gebruiken. Zo was het een aantal jaar mogelijk om ook gebruik te maken van de mogelijkheid twee keer gratis een OV-fiets te huren. Zorg er altijd voor dat je je reisproduct bij DUO beindigt voor de vijfde werkdag van de maand na de maand dat je wordt uitgeschreven bij de universiteit. Je moet daarbij het nummer van je OV-studentenkaart invullen en een digitale pasfoto uploaden. Eindigt je recht op gratis reizen bijvoorbeeld op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken. Aan het aanvragen van het pakket zit een beperking: je moet het binnen drie maanden na de beindiging van je reisproduct hebben aangevraagd.


Sitemap