Secrid portemonnee korting


secrid portemonnee korting

passen met privac. Over het merk, secrid is een Nederlands merk, in het leven geroepen door Marianne van Sasse van IJsselt (Mode Academie Charles Montaigne) en René van Geer walibi met korting (industrieel ontwerp TUDelft). Kleur: bruin Afmetingen: 9,5 x 7 x 1,5. Secrid-Portemonnees-Miniwallet Original-Rood 49,95 (4k) Briefgeld, kleingeld en pasjes; het past allemaal in de Miniwallet Original van Secrid. Secrid-Portemonnees-Miniwallet Matte-Zwart 49,95 (4k) Briefgeld, kleingeld en pasjes; het past allemaal in de Miniwallet Matte van Secrid.

Het binnenwerk biedt daarnaast ruimte voor extra kaarten. Bij aanschaf van een Additional Slide voor je Cardprotector, dien je ook een Moneyband te gebruiken. De elastische stoffen band is perfect geschikt om cash geld achter te plaatsen of juist om twee andere Cardprotectors aan elkaar vast te maken.

H en m kortingscode belgie
Calvin klein tas korting
Van haren kortingscode mei 2018

Ga je kortingscode smeedijzerenbeslag.nl verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners. Want eerlijk is eerlijk: zo'n dunne kaarthouder is toch ook gewoon leuk om te zien? Featured collections, secrid freitag, stitch, indigo, dutch Martin. Wij bieden uitstekende service op je aankoop in onze webshop. Door de aluminium rfid Cardprotector worden pasjes zoals pinpassen, creditcards en andere passen met. Secrid-Portemonnees-Twinwallet Indigo-Blauw 89,95 (4k) Op een stijlvolle manier je pasjes opbergen? Nieuw Secrid Cardslide Kaarthouder black / black 49,95 Gratis verzending De Secrid Cardslide Kaarthouder black / black is onderdeel van de Cardslide serie van Secrid. In een wereld waarin digitaal betalen met een pasje de nieuwe standaard is, bescherm je je betaalkaart en je privacy in een compacte kaarthouder. Nieuw Secrid Cardslide.0 creditcardhouder - Los bakje - de Slide - Zwart 14,95 Gratis retour De Secrid Cardslide.0 is een Secrid Cardprotector in een omhulsel van hoogwaardig polycarbonaat ( de Slide ) welke bij elkaar gehouden worden door middel van een Secrid Moneyband.

Zwemmen heijderbos korting, Djoser kortingscode, Uit met korting slagharen,


Sitemap