Korting renault gezinsbond


korting renault gezinsbond

op staat? Je biedt je gezinsspaarkaart aan bij een handelaar die al op de nieuwe manier korting geeft. Je gespaarde saldo wordt niet meer bijgehouden op de chip op de gezinsspaarkaart maar wel in een online portemonnee. Voor wie liever op het droge blijft korting online deurbeslag is er Villa Victor, het indoor speelparadijs. Eens je profiel aangemaakt is, kun je met je gebruikersnaam of e-mailadres en je wachtwoord inloggen. Je lidkaart meer waard! Hoe meer vraag er is, hoe meer de handelaars overtuigd kunnen worden om ook in het systeem van de spaarkaart te stappen. Goedkopere woonlening Via het Vlaams Woningfonds cvba of het Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest cvba kan je goedkoper een lening afsluiten voor de aankoop van een woning, voor aanpassingswerken of voor nieuwbouw.korting renault gezinsbond

Je krijgt 100 euro spaarkorting op Clio, Clio Grandtour, Captur, Kangoo, Grand Kangoo, Mégane, Mégane Grandtour, Scénic, Grand Scénic, Kadjar, Twizy, Zo en Kangoo. Aan een nieuwe wagen toe? Renault geeft extra korting met de spaarkaart, bovenop de onderhandelde voorwaarden. Gezinsbond krijgen bij Daoust Dienstencheques 1 euro spaarkorting per gebruikte dienstencheque.

Zin in een avondje uit met z'n tweetjes of een gezinsuitstap naar een attractiepark? Dan krijg je jaarlijks 20 euro korting op je jaarfactuur. Dankzij een samenwerking met de Gezinsbond geeft. Het aanbod is even groot als verrassend. Goedkope woonleningen, heb je minstens én kind en sta je op het punt een woning aan te kopen of te huren? De handelaar kan en mag de geldige lidkaart vragen. Je kunt geen korting meer krijgen voor de periode daarvoor. Eni vereenvoudigde de ledenkorting tot 20 Euro voor elektriciteit en 20 Euro voor aardgas, onafhankelijk van de tariefformule; dus bij flex, basic, relax1, relax3 en link is dezelfde korting van 20 euro per jaar van kracht. Er zijn nieuwe openingsuren ontvangdagen. Nachtlampje Een beetje licht in het donker geeft je baby een veilig gevoel waardoor hij/zij steeds rustig in slaap kan vallen. Blue-bike korting Blue bike: na de trein verder op de fiets Kom je met de trein in een station aan en moet je daarna snel de stad in? Breng je mailadres in dan ontvang je regelmatig alle nieuwsbrieven.


Sitemap