Libelle beurs 2018 korting


libelle beurs 2018 korting

ook besparen. En alsof dat nog niet genoeg is kun je genieten van heerlijke hapjes en drankjes, evenals je ogen uitkijken tijdens de modeshows. Als je deze toevoegt aan je bestelling ontvang je direct 4 korting op je bestelling van de Libelle. Profiteer van Libelle korting op musicals. Dat kan bijvoorbeeld aan het water, maar ook bij een van de gezellige horecapaviljoens en gezellige zitjes. Bekijk daarom het overzicht met acties op deze pagina, want dan zie je in én oogopslag of er een Libelle Zomerweek korting is waarvan je gebruik kunt maken. Alle bekende merken op het gebied van kleding, accessoires en lekker eten zijn te vinden met hun eigen stand. Tip: ga vroeg, zodat het nog rustig is bij de workshopstands. Abonnee zijn bij Libelle heeft heel veel voordelen. Via verkrijg je een kortingsvoucher voor het evenement.

Libelle Zomerweek 2018 - Een andere Libelle Zomerweek site Kaarten - Libelle Zomerweek 2018 Libelle kortingscode: 50 4 korting in november 2018 Libelle Zomerweek Korting 2018

Natuurlijk is er ook volop ruimte om lekker te relaxen en bij te kletsen met je vriendinnen, zussen en andere dames, al dan niet onder het genot van een lekker drankje, gebakje of broodje. Een kaartje regel je bijvoorbeeld via de website, het is wel van belang dat je er snel bij bent want er zijn maar beperkt kaarten beschikbaar. Niet de minste namen, dus dat belooft een wervelende show te worden! Shop 'till you drop, maar vergeet niet dat je bij de uitgang ook nog een goed gevulde goodiebag krijgt. Zodra wij ergens een aanbieding of actie zien houden wij je daarvan op de hoogte. Ze komen voor de gezelligheid, het lekkere eten en drinken en de interessante workshops. In de aanloop naar het evenement zijn er namelijk vaak tickets in de aanbieding bij websites zoals ActieVanDeDag, Groupon en/ of VakantieVeilingen.

Libelle beurs 2018 korting
libelle beurs 2018 korting


Sitemap