Ns 40 korting welke tijden


ns 40 korting welke tijden

gekozen kan worden. NS, kortingskaart Dal Voordeel. Nu staat er op de site, dat je ook met de kaart: 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren. Want bij een Dal Voordeelabonnement, mag je tt 6:30 ook met 40 reizen. NS meerdere abonnementen die gekocht kunnen worden welke recht geven op korting. Wie dus bijvoorbeeld enkele minuten voor het einde van de daluren incheckt reist gewoon de hele reis met 40 korting. Het moment dat u incheckt, bepaalt de korting die wordt berekend voor de hele reis. Wat zijn de daluren bij NS?

Ns 40 korting welke tijden
ns 40 korting welke tijden

Voorheen gold Samenreiskorting in de Voordeeluren. NS, kortingskaart, de Nederlandse Spoorwegen zijn natuurlijk bekend als vervoersmaatschappij.

Kinderen gratis via Kids Vrij Wanneer je voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar nog een Kids Vrij abonnement afsluit ben je nog voordeliger uit. Wat is het verschil tussen daluren en voordeeluren? Voor slechts 50 euro reis je een heel jaar in de daluren met 40 korting. Ook krijg je korting op Q-Park PR terreinen en Greenwheels. Ook mogen er maximaal drie medereizigers meeprofiteren van de korting van. Dan mag je de treinreis gewoon bij.

10 procent korting berekenen in excel
4launch kortingscode tweakers
Entree korting concertgebouw


Sitemap