Ns kortingskaart inchecken voor 9 uur


ns kortingskaart inchecken voor 9 uur

als u incheckt in de spits en u na de spits met kortingstarief wilt reizen, dan moet u 35 minuten wachten na het uitchecken in de daluren. De regel heeft twee kanten. Dit houdt dus in dat je met de trein, tram, bus en metro onbeperkt kunt reizen. Wanneer u op maandag t/m vrijdag.30 uur incheckt, dan reist u ook met 40 korting.

Uitgestudeerd aanbod van de NS voor studenten. Tijdens de feestdagen kan je ook de hele dag reizen. Ook bij dit abonnement reis je 12 maanden, maar betaal je slechts voor 10 maanden. De actie is geldig tot drie maanden nadat je geen recht meer hebt op een studentenreisproduct. De prijzen van het OV-Jaarabonnement lees je hier.

Als ik met mijn voordeelurenkaart (oud abonnement) incheck voor 9 uur. Een trein later is nu de meest logische oplossing omdat het bijna 10,- voor de hele reis scheelt, maar omdat ze dan pas op z'n vroegst om 21:53 of 22:23 aankomt (zonder vertraging die regelmatig voorkomt op dit traject vinden we dat geen blijvende oplossing. Dan kunt u het gewoon blijven gebruiken en verlengen. De korting geldt wel pas na 9 uur s ochtend en niet tijdens de spits. Per worden de voorwaarden van het VDU abonnement aangepast. Met vriendelijke groet, Roel icon, beste antwoord door De luchtmacht, 23:03, de spitsuren lopen van.30 tot.00 en van.00 tot.30, met daar bovenop steeds 5 minuten speling in het voordeel van de reiziger. Zo kan je kiezen tussen een Jaartrajectabonnement, een NS-Jaarabonnement kortingscode gamesync en een OV-Jaarabonnement. NS Uitgestudeerd aanbod aanvragen, het NS Uitgestudeerd aanbod kan je eenvoudig aanvragen via. Tijdens het weekend de hele dag. Zoek wel vooraf uit of het wel voordeliger is om in en uit te checken.

Helaas heeft m'n vriendin hier nogal last van aangezien zij hier vaak een aantal dagen blijft en dan meestal 's avonds terug naar huis gaat. De intercity naar Lelystad Centrum vertrok voorheen om 3 over en 3 over half, maar dat is in een paar jaar steeds eerder geworden en nu is het om 3 voor en 3 voor half. Verlengen, opzeggen en overstappen, bent u al in het bezit van een Voordeelurenabonnement, dan wordt deze jaarlijks automatisch verlengd. Je kunt ook weer drie mensen met je meenemen tijdens de reis met 40 korting. Je kunt ook terecht bij een NS-servicepunt. Een ander NS abonnement is het.

Ns business card kortingskaart, Korting voor militairen in amerika,


Sitemap