Korting gaiapark limburger


korting gaiapark limburger

voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook GaiaZOO Kerkrade korting! Het is het grootste indoor dinospeelpark van Europa. Net alsof je ze in het wild gespot hebt. 5 dingen die GaiaZoo bijzonder maken. Gaiazoogezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkDierentuinen. De kinderen hebben met volle tuigen genoten Jos Wolters, 21 september 2018 Gezin Een mooie familiedag voor jong en oud. Prijs/kwaliteitsverhouding, personeel, faciliteiten, aanbod, beetje teleurstellend bezoek, omdat Gaiazoo de supermooie binnenspeeltuin "Dinodome" op (in de herfstvakantie als er veel kinderen zijn) had afgesloten. De levende elementen op aarde (mensen, dieren, planten) zijn de organen, het water is het bloed, het gesteente haar skelet en de atmosfeer de lucht die ze inademt. Je ontdekt bijzondere dieren die niet in iedere dierentuin te zien zijn.

Voor slechts 10,- inclusief plattegrond. Toon meer resultaten Prijzen en tickets leden Volwassene van 18,50 voor 15, - Kind (3 t/m 9 jaar) van 14,50 voor 11, - Kinderen tot 3 jaar gratis entree De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs Bestel tickets Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel? Ook ons eigen land heeft namelijk veel te bieden. Sterker nog: de muskusos is alleen in GaiaZOO te vinden! Dit zijn diersoorten die je niet vaak in Nederlandse dierentuinen tegenkomt. Niet alleen de bijzondere dieren maken GaiaZoo uniek, het is ook de eerste dierentuin die opgehangen is aan én centraal thema: de Gaiatheorie. In 2013 is het park zelfs verkozen tot leukste uitje van Nederland door de anwb en het is al meerdere keren uitgeroepen tot mooiste dierentuin van de Benelux. Zo maak je kennis met veelvraten, grootoorvossen en muskusossen.

Open 32 100 korting, Treinkaartje met korting 2018, Reizen met korting ov jaarkaart,

Fijn voor de dieren, maar ook voor amateurfotografen! Of klauter over spannende touwbruggen en hoge klimtorens in de buitenlucht. GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. Met het hele gezin naar de dierentuin GaiaZOO. Kenmerken van GaiaZOO, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Senioren, Groep kinderen, Groep volwassenen, Familie (jong en oud Rolstoel vriendelijk, Dierentuinen. In de dierentuin leer je meer over de precieze gedachte achter de theorie. Op zoek naar een GaiaZoo korting?

Delimburger - GaiaZOO - gaiapark.dekorting gaiapark limburger


Sitemap