Lovers rondvaart amsterdam korting


lovers rondvaart amsterdam korting

rondvaarten voor overdag en in de avond. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je Van Gogh Museum kaartjes. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je kaartjes om een fiets te huren. Unesco World Heritage Erfgoed, de historische Amsterdamse grachtengordel is zelfs opgenomen in de gerenommeerde unesco World Heritage List. De grachten zijn de schitterende waterwegen die de talloze historische gebouwen, interessante musea, gezellige pleinen en drukke markten van Amsterdam met elkaar verbinden. Pak de fiets, loop rustig rond of ga met een boot door grachten. Een van de drukst bezochte attracties in Nederland is de rondvaart in Amsterdam. Langs het water of vlak bij de aanlegsteigers van de rondvaartboten liggen juwelen uit de geschiedenis van Amsterdam, met elk hun eigen verhaal: de Oude Kerk, het Anne Frank Huis, het, rembrandtplein en het, vondelpark.

De geschiedenis van Amsterdam in rondvaarten. Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je Scheepvaartmuseum kaartjes. Korting is slechts geldig aan de kassa en geldt niet op online tickets * Korting is alleen geldig op de 1 uur durende rondvaart en geldt niet op de Small Boat Cruise. Het is niet alleen een populaire attractie voor de buitenlandse toeristen, ook de Nederlanders maken er graag gebruik van.

Deze korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Collegekaart 5 korting op je Heineken Experience kaartjes. Hoe leuk is het om het prachtige Amsterdam eens vanaf het water te bekijken?! Een rondvaart door ikwilmeerreizen kortingsbon Amsterdam is dan ook dé manier om de schoonheid en de geschiedenis van onze hoofdstad beter te leren kennen. Op rondvaart Amsterdam vind je alles wat je wilt weten over de bezienswaardigheden en attracties waar je tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten langskomt. Laat je isic kaart zien aan de kassa van Lovers Canal Cruises en krijg 40 korting. Zon 3 miljoen passagiers per jaar worden vervoerd door meer dan 100 rondvaart- en lijndienstboten. Naast de vele fotos kun je namelijk ook HQ videos bekijken die je een tocht door de grachten laten meebeleven, gezien vanaf de voorsteven van een rondvaartboot!


Sitemap