Snowworld zoetermeer met korting


snowworld zoetermeer met korting

the Year Party! Zaterdag zondag 08:00 23:00 uur. Het lesrooster staat inmiddels online en je kan je nu online inschrijven! Zoek je een salon die eerlijk, schoon, oprecht, vakbekwaam is?

Winter- & Summercamps SnowWorldsnowworld zoetermeer met korting

Dan kies je voor Skin Clinic. Speciaal voor deze extra grote editie pakken we niet groots maar mega uit met maar liefst 3 workshops, 5 Areas (Salsa, Bachata, Kizomba, Zouk en Latin Mix 9 TOP DJs en maar liefst 5 spectaculaire shows. Wij als team krijgen regelmatig training en we houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

In slechts 1 dag leer je de belangrijkste basisprincipes van een dans inclusief een aantal eenvoudige variaties met een partner. Dan is een 1 Day Bootcamp op je lijf geschreven! Maar niet getreurd: in de week van 13 t/m 18 januari starten de nieuwe cursussen. . Ga naar het lesrooster 1 Day Bootcamps, salsa, Bachata, Kizomba Zouk, heb je weinig tijd en wil je toch de kans hebben om in een hoog tempo een nieuwe dans te leren? Dit spectaculaire wintersportcomplex brengt de Alpen in het Noorden van Duitsland! Let op: Voor oud nieuw gelden aangepaste tijden: 31 december 09:00 18:00 uur 1 januari 10:00 23:00 uur, reserveer nu je tickets met online korting! End of the Year Party 28 December. De cursussen bestaan uit 10 lessen voor 115.

Tectake.nl kortingscode, Cjp korting musical, Cultuurkaart korting,


Sitemap